Midaus degustacija (Kaimo turizmo sodyba ,,Šušvė“)

Jūratė ir Erikas, kaimo turizmo sodybos ,,Šušvė“ savininkai, žygių baidarėmis organizatoriai, savo pomėgį gaminti midų pavertė legaliu verslu. Su meile ir aistra, iš pačių savame bityne surinkto medaus (o medaus savininkai negaili – kiekviename midaus litre yra iki 750 g medaus!) gaminamas vynas jau įvertintas ne tik midaus mėgėjų, bet ir profesionalų.

Adresas Plinkaigalis, Kėdainių rajonas
Tinklapis www.sodybasusve.lt
Telefono numeris

Virtinukų degustacija ,,Mūsų istorija“ (Kavinė ,,Raganė“)

Virtiniai – tradicinis Vidurio Lietuvos patiekalas, buvęs itin dažnas ant kasdienio stalo ir per šventes. ,,Raganė“ siūlo paskanauti net 17 rūšių gaminamų virtinukų.

Adresas Sodų g. 3A, Sirutiškis, Kėdainių rajonas
Tinklapis www.ragane.lt
Telefono numeris

Žydų valgių degustacija (Restoranas ,,Smilga“)

Ragausite tradicinių žydų valgių (nekošerinių), sužinosite apie žydų virtuvės ypatumus ir tradicijas, košeriškumo taisykles, šventinius ir tradicinius jų valgius. Nustebsite, kad žydai ir lietuviai turi panašios receptūros patiekalų.

Adresas Senoji g. 16, Kėdainiai
Tinklapis www.hotelsmilga.lt
Telefono numeris

Škotiškasis hagis ir Radvilų troškinys (Restoranas ,,Grėjaus namas“)

Nacionalinis škotų patiekalas hagis (haggis) kaip vienas populiariausių delikatesų Škotijoje žinomas visame pasaulyje. Tai valgis, gaminamas iš avies žarnigalių, miežių ir įvairių prieskonių, kepamas įdėtas į avies skrandį.

Adresas Didžioji g. 36, Kėdainiai
Telefono numeris
Verslas