Šriftas:
A
A
A
Fonas:
baltas
Juoda
Iliustracijos:
Rodyti
Slėpti
Kėdainių turizmo ir verslo informacijos centras Kėdainių turizmo ir verslo informacijos centras
  • 84087221_10157790129597521_6981863901113614336_n.jpg
  • 83247033_10157748271417521_2447813642809245696_o.jpg
  • 83097520_10157748266507521_6553404921511673856_o.jpg
  • 1.jpg
  • agurku_ledai.jpg
  • agurku_ledai.jpg
  • 81762622_10157748266152521_7569703155655507968_o.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 83179880_10157730080127521_4304499430452625408_o.jpg

Nacionalinis škotų patiekalas hagis (haggis) kaip vienas populiariausių delikatesų Škotijoje žinomas visame pasaulyje. Tai valgis, gaminamas iš avies žarnigalių, miežių ir įvairių prieskonių, kepamas įdėtas į avies skrandį. Tiekiamas pakaitintame dubenyje, kartu su bulvių ir ropių tyrėmis bei užgeriamas viskiu. Radvilų troškinio receptas atkeliavo iš Radvilų virtuvės, jį rekomendavo prof. dr. Rimvydas Laužikas, knygos ,,Istorinė Lietuvos virtuvė: maistas ir gėrimai Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje“ autorius. Desertui būtinai paragaukite agurkų ledų:


Adresas

Didžioji g. 36, Kėdainiai

Telefono numeris


Žemėlapis
Škotiškasis hagis/ Radvilų troškinys/ Agurkų ledai (Restoranas ,,Grėjaus namas“)
Pridėti prie maršrutoPašalinti iš maršrutų
Verslas